Telefonische kennismakingGratis
Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met mij op of ik neem contact op na het invullen van het contactformulier indien gewenst.

Intakegesprek€75 euro
Uitgebreid gesprek waarbij we gaan kijken waar jullie bij je dochter tegenaan lopen en mee geholpen zijn. Als de klik er van beide kanten is, gaan we samen kijken welk traject doorlopen wordt.

Coaching
Aangezien ieder meisje uniek is, stem ik het traject persoonlijk met jullie af. Afhankelijk van de behoeften, bepalen we samen de lengte en intensiteit van het traject. De duur en kosten van het traject bespreken we na het intakegesprek.

Onderwijsbegeleiding, per 30 minuten (Incl. materialen)€25 euro
Bijles, huiswerkbegeleiding, Cito-oefening

Onderwijsbegeleiding, per 50 minuten (Incl. materialen)€35 euro
Bijles, huiswerkbegeleiding, Cito-oefening

Tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen en vrijgesteld van btw.

Facturering
De factuur wordt voor aanvang van een coachingstraject per e-mail verzonden. De betaling dient voor aanvang van het traject, uiterlijk twee weken na factuurdatum, te zijn voldaan. Dit kan ook door middel van een betaalverzoek via Whatsapp.

Verhindering
Geef minstens 24 uur van tevoren aan dat je verhinderd bent, anders moet ik helaas de gereserveerde tijd in rekening brengen.
Het tijdig verzetten van een afspraak is natuurlijk altijd mogelijk. Mocht je dochter ziek zijn geworden, dat kan iedereen overkomen.

Reiskosten
Eventuele reiskosten worden vanaf 5 kilometer berekend  à € 0,19 per km.