Mijn naam is Chantal Verbeek en ik woon samen met mijn man en dochtertje in Dordrecht. Dat ik met kinderen wilde werken, wist ik al van kleins af aan.
Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring voor de klas in het basisonderwijs.
Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken, te praten, te discussiëren en te lachen.

In mijn werk als leerkracht kom ik regelmatig kinderen tegen met een bepaalde mate van gevoeligheid, angsten, onzekerheid of kinderen die het even wat lastiger hebben door bepaalde omstandigheden. 

Dit is voor mij de reden geweest me te specialiseren in het begeleiden van deze kinderen. Ik heb een sterke affiniteit met kinderen die wat extra hulp nodig hebben. Als leerkracht heb je daar niet altijd de gelegenheid voor, terwijl je het juist deze kinderen zo graag wilt bieden.

Mijn kracht ligt in het goed contact maken met een kind. Ik ben oprecht geïnteresseerd in hun verhaal, gevoel en gedachten. Daarbij stel ik me open, kan het luchtig houden door een grapje maar stel ook prikkelende vragen. Uiteindelijk kom ik altijd weer uit bij de kern: ‘goed in je vel zitten, weten wat je (on) mogelijkheden zijn, blij zijn met jezelf en verbinding aan kunnen gaan met de ander’.

Uiteindelijk hoop ik met al deze kennis en ervaring, het verschil te kunnen maken voor de kinderen die het nodig hebben.

Wanneer u denkt dat ik iets voor jullie kan betekenen, neem gerust vrijblijvend contact met me op!

Opleidingen en cursussen:

* Leraar basisonderwijs: Bachelor of Education
* Toegepast psycholoog: Bachelor of Science
* Kindercoach
* Jongerencoach
* Specialisatie tot meisjescoach
* Rots & water trainer
* Geweldloze communicatie
* Trainer: Alle Teksten de Baas – begrijpend lezen
* Vriendentrainer
Theme: Overlay by Kaira