Meidencoaching

Soms kun je als meisje  beïnvloed worden door een negatief zelfbeeld. Dat is lastig en verdrietig, maar helaas herkenbaar voor veel meiden. Onzekerheid ontstaat vaak uit de drang om te vergelijken; ‘iedereen is leuker/beter/mooier/slimmer dan ik’.

Door mijn eigen persoonlijke ervaring met een negatief zelfbeeld weet ik als geen ander dat je je soms alleen, onzeker of onbegrepen kunt voelen. Daarom help ik graag meisjes en meiden die worstelen met een negatief zelfbeeld en/of met faalangst. Meiden die zich sterker willen voelen, gezien en gehoord willen worden maar niet goed weten hoe ze dit moeten aanpakken.

Samen met jou gaan we kijken naar je kwaliteiten en valkuilen, we gaan meer leren over jezelf. Want als je jezelf beter leert kennen zit je veel lekkerder in je vel. Je weet wat jouw valkuilen zijn en je kan je kwaliteiten slim inzetten. En door te kijken wat er goed gaat en daar aandacht aan te geven krijg je een positief gevoel! Wanneer jij weet wat belangrijk voor jou is en jij beter weet wat je wilt, straal je dat ook uit en gaan anderen dat ook aan je zien.

Theme: Overlay by Kaira