Je ziet dat je dochter niet goed in haar vel zit. Het loopt niet lekker en je weet als ouder niet goed welke weg je kan nemen. Dan kan coaching hulp bieden.

Als meisjescoach help ik meiden die vastlopen op school, thuis of in hun sociale omgeving.  Dit kan met van alles te maken hebben. Vaak zijn deze meiden onzeker en hebben een negatief zelfbeeld. Hierdoor hebben ze weinig zelfvertrouwen en vinden het lastig om voor zichzelf op te komen. Andere meiden zijn (hoog)gevoelig en hebben moeite met de vele prikkels om hen heen. 

Zelf was ik een onzeker en verlegen meisje, dat zichzelf het liefst zo onzichtbaar mogelijk maakte. Op school had ik wel vriendschappen maar ik werd ook buitengesloten. Hierdoor ging ik erg aan mezelf twijfelen; ben ik wel leuk genoeg? Zijn anderen leuker dan ik? Zie ik er wel goed uit? 

Het heeft jaren geduurd voordat ik wat meer zelfvertrouwen kreeg en merkte dat anderen mij wel interessant en de moeite waard vonden. Wat zou het fijn geweest zijn als ik daar destijds hulp bij gekregen had. 

Daarom help ik graag meiden die zich sterker willen voelen, gezien en gehoord willen worden maar niet goed weten hoe ze dit moeten aanpakken. Mijn coaching is erop gericht om meiden weer terug te brengen bij zichzelf, om ze te laten ontdekken hoe bijzonder ze zijn en om daarvoor te gaan staan. Zo krijgen ze meer zelfvertrouwen, leren ze grenzen stellen en meer ontspannen in hun leven.

Ik begeleid meiden die:

• de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt
• niet lekker in hun vel zitten
• zich onzeker voelen en weinig zelfvertrouwen hebben
• zich eenzaam voelen
• faalangstig zijn
• een laag of negatief zelfbeeld hebben
• hoogsensitief / hooggevoelig zijn

Coachtraject

Iedere vraag, iedere ouder en ieder kind is uniek en heeft iets anders nodig. De begeleiding die ik bied is toegankelijk en persoonlijk. Afhankelijk van vragen, wensen, behoeften, vorm en duur, bied ik een coachingstraject aan wat helemaal past bij jouw (hulp) vraag, wensen en behoeften.

Bij de eerste afspraak met jullie dochter, is het van belang om te verbinden, echt contact te maken en een begin te maken met het opbouwen van een vertrouwensband. Wat we gaan doen bepaal ik aan de hand van de behoefte en volg hierbij mijn gevoel.
Tijdens het traject houd ik contact met de ouders over het verloop waarbij mijn vertrouwensband met het kind altijd leidend is.